Mijn naam is Harry en ik ben klant bij de Belastingtoko, een van de diensten van de stichting Nieuw Nabuurschap aan het Hoge der A 26 in Groningen.

Ik werk Parttime bij een werk-leerbedrijf van een Gemeente in Noord-Nederland. Tevens krijg ik ondersteuning vanuit de Wajong. Hierdoor wordt het aangeven van de belasting voor mij een ingewikkelde klus. Maar ook weet ik niet altijd de juiste weg te vinden naar de verschillende mogelijkheden voor aanvullende ondersteuning.

Daarom heb ik me gewend tot de Belastingtoko waar een vaste medewerker de belastingaangifte voor mij doet. Aanvankelijk probeerde ik dat zelf, maar nu de Belastingtoko dat voor mij doet merk ik dat het veel grondiger gebeurt dan ik zelf zou kunnen.

Elk jaar krijg ik wel een kleinere of grotere teruggave van de betaalde inkomstenbelastingen en dat kan ik goed gebruiken. Ook als ik andere vragen op financieel gebied heb, kan ik daar altijd mijn vraag stellen.

Ik ben dus erg tevreden over de (gratis) diensten de stichting Nieuw Nabuurschap. Dat laat ik elk jaar graag weten door een bescheiden donatie te doen.

(Harry is niet mijn echte naam, maar de rest is wel juist)